Gelegenheidsbloemwerk

Voor elke gelegenheid van vreugde en verdriet maken wij een passend bloemwerk. Wilt u liever een kaart? Wij hebben een mooie collectie.

Na het overlijden van uw dierbare moet er veel geregeld worden. Als het om rouwbloemwerk gaat, kunnen wij u helpen. Als nabestaande geeft u mede door de keuze van het rouwarrangement uiting aan uw wijze van afscheid nemen van uw dierbare.

Een rouwarrangement bespreken

Wij besteden echt tijd om naar uw verhaal te luisteren. Hierdoor creƫren wij rouwbloemwerk op maat met alle eerbetoon aan het leven van uw dierbare. Dit is niet kostbaarder, het vraagt alleen persoonlijk aandacht.

En dat krijgt u van ons…

Exclusief telefoon nummer voor rouwarrangementen
van Maandag t/m Zaterdag.
Exclusief telefoon nummer: +31612221361

Rouwarrangementen

Bij ons kunt u in alle rust uw bloemwerk uitzoeken waar u met raad en daad zal worden begeleid naar uw juiste keuze. Hierbij zijn ook (klein)kinderen welkom.


Er staan voorbeelden in een boek waarbij onze ervaring leert dat dit de basis is voor een persoonlijk arrangement. Om het persoonlijk te maken worden onder andere de lievelingskleuren en -bloemen, hobby, sport, werk, geloof en karakter van uw dierbare doorgenomen.

Enkele mogelijkheden: rouwbloemstukken, rouwboeketten, strooiblaadjes, losse bloemen, een vaas met bloemen of een gehele kistbedekking. Naast de traditionele rouwarrangementen hebben wij ook verschillende vormen als harten, sterren of een voetbal.

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige verse bloemen en materialen.

Wij verzorgen ook de rouwlinten. Wilt u een liever een kaartje, wij hebben een mooie collectie sympathieke kaartjes.

Wij werken onder andere samen met Martin Hendericks Uitvaartverzorging